Erfarna rörmokare

Det spelar ingen roll om du anlitar oss för enklare reparationsjobb eller avancerade rörinstallationer; vi fixar det mesta, både åt privatpersoner, företag eller andra byggfirmor.

Auktoriserade MEDARBETARE

Hos oss på Bjuvensjö VVS kan du lita på professionella tjänster utförda av erfarna och kompetenta rörmokare. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet från VVS-branschen och vet vad som krävs för ett perfekt utfört jobb.

Våra medarbetare på Bjuvensjö är fullt behöriga till att utföra VVS-jobb av olika slag i skilda miljöer. Oavsett det gäller rördragning eller någon typ av reparationsarbete har vi de rätta resurserna för att utföra jobbet.

När det gäller installation eller montage i våtutrymmen är våra rörmokare noga med att allt sker enligt regler och bestämmelser. Säkerheten är i fokus från första stund och vi månar om ett tryggt och säkert utförande.

Hyr in EN rörmokare

Driver du entreprenad eller byggfirma och är i behov av yrkesbehöriga rörmokare som kan inställa sig med kort varsel? Kanske som den del av ett stort projekt eller på grund av arbetstoppar där utökad personal krävs. Då är du välkommen att ta kontakt med oss på Bjuvensjö VVS.

Våra erfarna rörmokare har stor vana av att jobba i olika miljöer och på uppdrag av både stora och små kunder. Vi är flexibla och kan snabbt ge dig tillgång till professionella rörmokare som hjälper dig med alla typer av VVS-jobb.