om bjuvensjö vvs

Vi på Bjuvensjö VVS vill att du som kund hos oss ska känna dig trygg och hörd både i planeringstadiet och i efterhand när installationen är klar. Därför är vi ett klokt val när det kommer till val av VVS-firma. Självklart ger vi dig fulla garantier så du alltid är trygg och nöjd.

Våra arbetsområden

Vi är effektiva och kunniga inom allt vad VVS heter. Några av de arbeten vi ofta åtar oss är installation av värmepumpar, service inom industrianläggningar, stambyten, avloppsanläggningar, lägga in golvvärme, göra byten och renoveringar av olika slag som hör rörsystemet eller avloppet till. Enkla eller avancerade uppdrag spelar ingen roll, vi tummar aldrig på kvaliteten och utför alltid jobbet med största noggrannhet. Det är vårt motto sedan vi först klev in i den här branschen.

Bjuvensjö VVS – Ett klokare val

I stort sett alla uppdrag inom VVS, oavsett vad det är eller hur stort eller litet det är, behöver underhåll efter montering. Det kan även innefatta en rad frågor under tidens gång vilket kräver en lyhörd och erfaren montör och installatör som alltid står vid kundens sida även längre fram. Kanske ska ett system interageras med ett annat, komponenter ska bytas ut efterhand eller du funderar på att göra en mer miljövänlig och energieffektiv investering som är helt ny för dig. En rörmokare är inte bara en bra hantverkare, hen är också någon som står vid din sida och rådger dig. Någon som du kan ha förtroende för.

Vi arbetar med varumärket Thermia

Vi är stolta att meddela att Bjuvensjö VVS AB idag arbetar nära samt är återförsäljare med det välkända varumärket Thermia. Ni kan läsa mer om varumärket Thermia nedan.