GASINSTALLATION

Vi är en auktoriserad gasinstallatör som har en tålig hand med gas och som har koll på lagar och förordningar gällande gasanläggningar. Vi har stor erfarenhet och gott handlag med alla typer av gasutrustningar och apparater. Vi har även de nödvändiga försäkringar som krävs för att du ska känna dig trygg med vår installation.

Gas är återigen på tapeten

Gasanordningar och enkla gasspisar var vanligt förekommande förr, speciellt i lägenheter, men har idag ofta ersatts med elanordningar. Dock har gas länge varit mycket användbart då det ger snabbare uppvärmningsförmåga och lägre kostnader. Dagens anordningar är emellertid rejält uppdaterade och betydligt säkrare och allteftersom märker vi att det återigen blir populärt att installera gas i hemmen. Vill du installera en ny gasspis, gaspanna eller någon annan apparat som går på gas? Vi både rådger och monterar samtidigt som vi även erbjuder service och underhåll.

Tack vare vår mångåriga expertis gällande gas och hantering av denna har vi både utvecklat en djup kunskap och goda färdigheter när det handlar om alla typer av gasinstallationer. Vi ser även till att hålla oss ajour och uppdatera vår utrustning för att alltid hålla rätt standard och den höga kvalitet som både du som kund och vi som montörer eftersträvar.

De gasinstallationer vi utför gäller bland annat:

  • Restaurangspisar och hushållsspisar
  • Gaspannor
  • Stadsgasnät

Säkerheten i första hand

Vi utför även besiktningar och plomberingar av gasrör och ledningar samt borttagning av gamla gasledningar och mer därtill. Varje uppdrag kartläggs och planeras noggrant i förväg så att vi vet vilka moment som ska utföras och exakt vilken utrustning som ska användas. Resultatet blir en godkänd gasinstallation av oss som auktoriserad gasinstallatör där säkerhet och garantier står i centrum. Allt för att du ska ha så stor användning av din nya gasanordning som möjligt, utan att ens vara det minsta orolig att använda den.

Ring oss nu för en gratis konsultation och offert.